Автобои - MIPA

MIPA SE е създадена през 1948 год. под името Paul Mittermayer GmbH, в Ландшут, Германия. Благодарение на дългогодишните традиции на фамилията основател, датиращи от 1900 год., днес компанията се гордее с повече от 100 години история в производството на бои и лакове. С оглед постигане на международно значима позиция на пазара MIPA SE последователно разширява и укрепва своите структури, от създаването си и до днес.
 
В международен аспект, MIPA SE присъства на пазара в повече от 70 страни по света. С това осигуряваме на нашите клиенти бързи решения на всеки един въпрос, пълноценна ориентация в изискванията за качество на пазара, както и нужната гъвкавост във всяка една ситуация.
Комбинацията от всички тези положителни качества ни прави компетентен и надежден партньор за нашите клиенти.
 
MIPA SE е не само доставчик, но и партньор за своите клиенти, особено когато качеството е на преден план. The Quality Management Programme, документиран относно сертификат ISO 9001:2000, всички процеси в компанията непрестанно се тестват и подобряват – от закупуването на суровини до доставката на крайният продукт до клиента. Всички детайли, касаещи ΜΙPA продуктите прецизно се оптимизират всеки един момент.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!